Laboratuvarlar

1WİNDOWS LAB (2 Adet)
Windows Laboratuvarı - Ortaokul Windows işletim sistemine sahip, dokunmatik ekranlardan oluşan 24 bilgisayar içerir. Laboratuvarda Bilişim Teknolojileri dersi, Dijital Oyun Geliştirme Kulübü ve Maker & Robotik Kulübü dersleri ile İngilizce bölümün bazı dersleri de işlenmektedir. Windows Laboratuvarı - Lise Laboratuvarımız Windows işletim sistemine sahip, ileri teknolojiyle donatılmış 24 adet bilgisayardan oluşmakta olup bir adet etkileşimli akıllı tahta bulunmaktadır. Öğrenci bilgisayarlarının uzaktan kontrolünü sağlayan yazılım mevcuttur. Laboratuvarda Bilgisayar Bilimi, Maker ve Robotik Kulübü dersleri işlenmekte olup laboratuvar diğer bölümlerin kullanımına da açıktır.
23D SINIF
3D Laboratuvarında öğrenciler; sınıf ve laboratuvar ortamında aktif olarak gözlemleyemeyeceği maliyeti yüksek deneyleri ve konu anlatımlarını 3D animasyon ve simülasyon teknolojisini kullanarak, adeta gerçek ortamında deneyimleme fırsatını bulmaktadır. Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Matematik dersleri için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce 3 boyutlu materyal ve etkinlikler, öğretmen rehberliğinde 3D Laboratuvarında gerçekleştirilmektedir. Sisteme uygun bir adet projeksiyon ve masaüstü bilgisayar ile 27 adet 3D gözlük öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz, öğretmenlerinin sene başında yaptığı planlama ile gerekli derslerde 3D Laboratuvarına gelmektedir.
3BİYOLOJİ LABORATUVARI
Biyoloji laboratuvarımızda; öğrencilerimizin detaylı kesit gözlemleri yapabileceği mikroskoplarımız; Ph testleri uygulayabileceği materyallerimiz bulunmaktadır. Gözleme dayalı çalışabilmeleri için iskelet modeli, insan anatomik yapı modeli, hücre modeli ve hücre bölünmelerinin basamaklarının ayrıntılı modeli ve DNA modeli gibi hazır materyallerimizle de geniş çalışma olanaklarına sahiptirler.
4KİMYA LABORATUVARI
Kimya laboratuvarımızda madde ve atom konulu deneyleri gerçekleştirmekte, kimyasal tepkime deneylerini uygulamaktadırlar. Gerekli tüm kimyasal malzemelerin temini ile çalışmalarını ders içerisinde uygulayabilmektedirler.
5FİZİK LABORATUVARI
Fizik laboratuvarımızda madde ve özellikleri, kuvvet ve hareket, ısı ve sıcaklık, ve elektrostatik konulu deneyler gösteri sunumu şeklinde gerçekleştirmeleri sağlanmaktadır. Gerekli olduğu noktalarda diğer fen laboratuvarlarından destek alınarak öğrenci deneyleri yapılabilmektedir.
Atatürk