Yemek Hizmetleri

TED Sakarya Koleji yemek hizmetleri konusunda Sodexo firması ile çalışmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla diyetisyen kontrolünde hazırlanan menüler Okul Yönetimi onayı sonrasında aylık olarak web sitemizde paylaşılmaktadır. Ayrıca beslenmeyle ilgili öğrencilerin takibi diyetisyen tarafından yapılmaktadır.

  • Yemeklerimizin hazırlık aşamasında sadece sıvı yağ ve tereyağı tercih edilmektedir.
  • Hamur işlerinde tam buğday unu ve kepekle zenginleştirilmiş tam buğday unu kullanılmaktadır.
  • Hamur işlerinde sadece sıvı yağ kullanılmaktadır.
  • Ekmeklerde kepekli veya tam buğday ekmek tercih edilmektedir.
  • Reçel, limonata, ayran ve meyve suları mutfağımızda ev yapımı usulüyle hazırlanmaktadır.

2020 Kasım Ayı Yemek Listesi İçin Tıklayınız.

Not : Eti petibör bisküvi tedarik sorunundan dolayı menümüze olan havuç  topları, mozaik pasta yerine incir tatlısı ve krem şokola servis edilecektir.

Sodexo “Ekim-Kasım 2019 THINKGREEN Uygulama Raporu” İçin Tıklayınız.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün 21.02.2020 Tarihli Denetleme Raporu İçin Tıklayınız.

Atatürk

Ansolon