Kayıt Ücretleri – TED SAKARYA KOLEJİ

Kayıt Ücretleri

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Fiyat Listesi

ANA SINIFI (4+ ve 5+ YAŞ)

İLKOKUL ORTAOKUL LİSE
ERKEN KAYIT DÖNEMİ      EĞİTİM ÜCRETİ ₺23.300 ERKEN KAYIT DÖNEMİ EĞİTİM ÜCRETİ ₺25.330 ERKEN KAYIT DÖNEMİ EĞİTİM ÜCRETİ ₺26.510 ERKEN KAYIT DÖNEMİ EĞİTİM ÜCRETİ ₺28.400
LİSTE FİYATI ₺25.275 LİSTE FİYATI ₺27.535 LİSTE FİYATI ₺28.900 LİSTE FİYATI ₺31.000

Not: Yemek dâhil ücretlerimizdir.

• Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Sakarya Kolejinde okuyan kardeşlerin her birinden büyük olanın öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır.
  • TED Mezunu İndirimi: Anne veya babası TED mezunu olan ve TED Sakarya Kolejinde okuyan çocuklara %5 indirim uygulanır.
  • Erken Kayıt İndirimi: Her yıl Yönetim Kurulu tarafından bir sonraki ders yılı ücretleri ile birlikte belirlenir ve aynı tarihte ilan edilir.
  • Peşin Ödeme İndirimi: Her yıl Yönetim Kurulu tarafından bir sonraki ders yılı ücretleri ile birlikte belirlenir ve aynı tarihte ilan edilir.
  • Sağlık Çalışanı İndirimi: 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı için geçerli olup, %10 sağlık çalışanı indirimi uygulanacaktır.
    • Öğrenci, bir eğitim öğretim dönemi içerisinde burs ve indirimden aynı anda faydalanamaz ancak birden fazla burs veya indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehinde olan en yüksek orana sahip burs veya indirim uygulanır.
    • Erken Kayıt İndirimi ve Peşin Ödeme İndirimi bu kuraldan müstesnadır.
    • İndirimler, her bir öğrenci için, indirim gerekçesinin devam ettiği sürece geçerlidir. Gerekçe devam etmediğinde indirim kesilir. Öğrenciye “Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu” veya “Okul Disiplin Kurulu” tarafından herhangi bir yaptırım uygulanması veya öğrencinin sınıf tekrarı yapması durumunda indirim uygulaması başlatılmaz/devam ettirilmez.

Detaylı Bilgi İçin: +90 264 333 11 66

Konum almak için lütfen tıklayınız.

Atatürk