3D Sınıf

3D Laboratuvarında öğrenciler; sınıf ve laboratuvar ortamında aktif olarak gözlemleyemeyeceği maliyeti yüksek deneyleri ve konu anlatımlarını 3D animasyon ve simülasyon teknolojisini kullanarak, adeta gerçek ortamında deneyimleme fırsatını bulmaktadır. Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Matematik dersleri için hazırlanmış Türkçe ve İngilizce 3 boyutlu materyal ve etkinlikler, öğretmen rehberliğinde 3D Laboratuvarında gerçekleştirilmektedir. Sisteme uygun bir adet projeksiyon ve masaüstü bilgisayar ile 27 adet 3D gözlük öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.  İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz, öğretmenlerinin sene başında yaptığı planlama ile gerekli derslerde 3D Laboratuvarına gelmektedir.